inschrijfformulier

Inschrijving en verdere informatie

Inschrijven kan:

  • Op informatie- en inschrijfdagen in januari of september (zie onder menu NIEUWS)ouderen
  • Via het inschrijfformulier uit het cursusboekje invullen en ondertekenen
  • Door het inschrijfformulier hier (Word document) of hier (PDF) te downloaden, te printen. Het ingevulde en   ondertekende inschrijfformulier opsturen naar de cursusadministratie of deponeren in onze brievenbus aan de grote Akkerstraat 10 in Meppel of bij het bestuur Seniorweb Meppel. Let op: u krijgt één week voor aanvang van de cursus bericht over uw inschrijving.

Hoe printen?
Na het downloaden verschijnt het inschrijfformulier op uw scherm. Op de menuregel bovenaan klikt u op bewerken. U  klikt vervolgens linksboven op "Bestand" en daarna uit het pulldownmenu dat uitklapt op "Afdrukken". Het inschrijfformulier rolt uit uw printer. Invullen en opsturen naar cursusadministratie, het adres staat op het formulier of in de brievenbus van SeniorWeb Meppel. Klik via het kruisje linksboven op het scherm, U komt dan weer terug bij aanmelden cursussen.

De cursusnummers vindt u op het cursusrooster, zoek de cursus die u wilt volgen en schrijf dit nummer op het formulier in het juiste hokje. (Sommige cursussen worden op verschillende tijdstippen gegeven).

Gedurende de cursusperiode zal het cursusgeld worden geïncasseerd. De cursusgelden staan vermeld op het cursusschema en op onze website. 

Het unieke machtigingskenmerk wordt vermeld op het door u ondertekende inschrijvingsformulier en wordt gebruikt bij de incasso.

Prijzen voor het voorjaar van 2020

Klik op prijslijst voorjaar 2020 om de prijzen te zien,

Indien u geen pdf reader heeft kunt u deze hier ophalen voor het installeren goed opletten of de vinkjes uit staan voor de Optionele aanbiedingen!

Facebook seniorweb Meppel

Gegevens Cursusadministratie

B. Spijkerman
Scheerweide 18
7948 NV Nijeveen
0522 - 49 15 79 / 06 57231484

Adresgegevens Cursuslokatie

Meppel
Seniorweb Meppel, Grote Akkerstraat 10
7941 BB Meppel
0522 - 707804

Links en E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.meppelercourant.nl

 

  img sponsoren   sp rabobank unive      logo pc servicepunt   sp bibliotheek   sp drukkerij kleen      sp lever notarissen  

Denk aan onze sponsoren zij denken ook aan U.

We hebben 11 gasten en geen leden online