inschrijfformulier

Start cursussen

Twee keer per jaar, in januari en in oktober, starten de cursussen. De meeste cursussen bestaan uit 2,3,4 of 5 of  lessen van 2 uur per week plus pauze. Voorwaarde voor alle cursussen is minimaal 4 cursisten. De basiscursussen zijn voor echte beginners, sommige cursussen vereisen enige ervaring.

Cursusrooster en prijzen cursussen

Zie het cursusrooster voor het tijdstip van de cursussen op deze website of op het inlegvel in het cursusboekje. Bij sommige cursussen zijn verschillende tijdstippen mogelijk. Bij inschrijving vermeldt u ook het 3 cijferige cursusnummer. Bij te weinig deelname wordt u gevraagd of u ook op een ander tijdstip de cursus kunt volgen. De kosten van de cursus inclusief het lesmateriaal vindt u op het inlegvel in het cursusboekje en op deze website bij "Cursussen - Aanmelden en prijzen".

Boeken

Bij vrijwel iedere cursus ontvangt u lesmateriaal speciaal ontworpen voor volwassenen. Bij de Windows modules ontvangt u voor iedere module een aparte syllabus.

Docenten

De docenten van SeniorWeb Meppel zijn zeer ervaren en enthousiaste vrijwilligers. Hierdoor blijven de cursussen betaalbaar. Alle docenten laten zich regelmatig bijscholen en volgen de digitale ontwikkelingen op de voet.

Inloopuren in Meppel

Iedere dinsdagavond gedurende de cursussen is er van 19.00 tot 21.00 uur een inloopavond in ons leercentrum aan de Grote Akkerstraat 10. Cursisten en oud cursisten kunnen dan antwoord krijgen op vragen die betrekking hebben op de cursussen en op technische- en software vragen.

Digitaal café Meppel

Op donderdagochtend van 11.00 uur tot 13.00 uur is er in de Bibliotheek Meppel het digitaal café geopend (behalve de maanden mei, juni, juli en augustus). U kunt daar terecht met al uw vragen over tablets; u kunt er informatie uitwisselen over gebruik van tablets, smartphones en apps. Ook kunt u vragen stellen over cursussen.

Facebook seniorweb Meppel

Cursusadministratie

B. Spijkerman
Scheerweide 18
7948 NV Nijeveen
0522 - 49 15 79 / 06 57231484

Cursuslokatie
Seniorweb Meppel

Grote Akkerstraat 10
7941 BB Meppel
0522 - 707804

Secretariaat

Aaltje Pals

0522-492126 /065373304

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Links en E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.meppelercourant.nl 

 

  img sponsoren   sp rabobank unive      logo pc servicepunt   sp bibliotheek   sp drukkerij kleen      sp lever notarissen  

Denk aan onze sponsoren zij denken ook aan U.

We hebben 21 gasten en geen leden online