inschrijfformulier

Algemene cursusvoorwaarden

 1. U heeft zich pas ingeschreven als deelnemer bij Stichting SeniorWeb Meppel als wij uw volledig ingevulde en rechtsgeldig ondertekende inschrijfformulier hebben ontvangen.
 2. Een ingevuld inschrijfformulier geeft geen garantie dat u geplaatst wordt in een cursus; het principe “wie het eerst komt, het eerst maalt” geldt.
 3. Een ondertekend inschrijfformulier is geldig voor de éénmalige afschrijving van het cursusbedrag van de door u aangegeven bankrekening.
 4. Het is aan SeniorWeb Meppel te allen tijde toegestaan de cursusdatum en de aanvangstijd van de cursus aan te passen. SeniorWeb bericht u hierover. Het definitieve lesrooster wordt vastgesteld na sluiting van de inschrijving voor het betreffende seizoen. In principe sluit de inschrijvingdatum twee weken voor de start van de cursussen.
 5. Elke cursus heeft een driecijferig nummer. Dit nummer dient u op het inschrijfformulier te vermelden en wel in de volgorde van uw voorkeur voor de dagen en tijden waarop de cursus wordt gegeven.
 6. De cursussen gaan alleen door bij voldoende (minstens 4 cursisten) inschrijvingen en voldoende docenten. Een deelnemer ontvangt een bevestiging zodra de cursus doorgaat. Pas dan wordt het cursusgeld van de rekening geïncasseerd.
 7. Annuleren is kosteloos mogelijk tot twee weken voor de aanvang van de eerste cursusbijeenkomst. Bij annulering na deze datum betaalt u het volledige cursusgeld, behalve bij bijzondere omstandigheden, ter beoordeling van het Bestuur van SeniorWeb Meppel.
 8. SeniorWeb Meppel behoudt zich het recht voor een deelnemer, die door zijn gedrag of anderszins het normale verloop van de cursus belemmert, van verdere deelname uit te sluiten zonder terugbetaling van het cursusgeld.
 9. Het cursusmateriaal is uitsluitend voor eigen gebruik bestemd en mag niet vermenigvuldigd of openbaar worden gemaakt ten behoeve van derden.
 10. In beginsel zijn de kosten van het lesmateriaal in de cursusprijs inbegrepen; zoals readers/syllabi/pamfletten en in veel gevallen een USB-stick.
 11. Alle persoonsgegevens worden strikt vertrouwelijk en in overeenstemming de geldende privacywetgeving van 2018 bewaard met als doel de cursussen.
 12. SeniorWeb Meppel is niet aansprakelijk voor schade aan personen en/of eigendommen, evenmin is zij aansprakelijk voor diefstal en/of vermissing van persoonlijke goederen tijdens door haar georganiseerde activiteiten. Hieronder vallen nadrukkelijk ook de door de cursist meegebrachte apparatuur (zoals tablets enz.) en de daarbij horende software evenals alle andere materialen.
 13. Deze voorwaarden zijn geldig vanaf 1 maart 2018.

Facebook seniorweb Meppel

Cursusadministratie

B. Spijkerman
Scheerweide 18
7948 NV Nijeveen
0522 - 49 15 79 / 06 57231484

Cursuslokatie
Seniorweb Meppel

Grote Akkerstraat 10
7941 BB Meppel
0522 - 707804

Secretariaat

Aaltje Pals

0522-492126 /065373304

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Links en E-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webmaster
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.meppelercourant.nl 

 

  img sponsoren   sp rabobank unive      logo pc servicepunt   sp bibliotheek   sp drukkerij kleen      sp lever notarissen  

Denk aan onze sponsoren zij denken ook aan U.

We hebben 12 gasten en geen leden online